Hårmineralanalys som kan hjälpa mot torrt hår

Har aldrig haft några direkta problem med håret tidigare, inte tidigare år men de senaste månaderna nu så har mitt hår varit helt fruktansvärt torrt. Vet inte varför och jag har försökt med håroljor men det verkar inte hjälpa, för håret har inte alls blivit så mycket bättre så vet faktiskt inte riktigt hur jag ska göra med det.

Sökte runt lite på webben och kom över något som kallas för hårmineralanalys där de analyserar håret, där man skickar in ett prov, och så får man sen svar på det. Kommer nog bli så att jag ser till att analysera mitt hår och så blev det så att jag råkade komma över Hälsokällan som erbjuder och utför hårmineralanalyser och då känns det som ett ganska självklart val att man ska se till att det blir korrekt gjort.

Tanken för mig nu är att jag ska se till att gå och göra en hårmineralanalys för att det förhoppningsvis blir det som krävs av mig för att jag ska kunna lyckas, få det resultat som jag vill ha. Sen är det inte helt klart vad det är som behövs. Men efter att jag har fått gjort min hårmineralanalys så kommer jag att kunna få hjälp med tips och råd kring vad det är som gäller när det kommer till extra vitamin, mineraler och oljor som jag behöver få i mig. Får se till att ta kontakt med de på Hälsokällan här nu i veckan så att jag kan återfå lite kontroll över mitt torra hår.