En mycket bra elektriker

Hej och välkommen tillbaka till mig och min blogg. Idag är det torsdag och det betyder att det snart är helg, vilket kommer vara väldigt skönt. Jag känner att jag behöver vila och det är det jag kommer göra denna helgen, det kommer helt enkelt inte bli många knop gjorda. Idag har det i alla fall kommit hem en elektriker från Lund hem till mig, för han hjälpte mig att koppla in en lampa i hallen. Nu när det närmar sig vintern och det är konstant mörkt ute blir det även mörkt inne, och har man ingen lampa i taket i hallen ser man inte mycket när man ska ta på sig skorna.

I alla fall sökte jag aktivt efter en elektriker i Lund då jag hade kollat på en del företag, men inte hittat något som jag kände var rätt för mig. När jag dock hittade Elbasen Skåne kände jag att det var ett företag som jag kunde lita på, och jag hade inte fel i den hypotesen. De gjorde ett väldigt snabbt jobb, men det var ändå noggrant vilket jag uppskattar mycket. Sedan var de väldigt trevliga också och det tycker jag ger pluspoäng, för det tycker jag är riktigt bra service. Nu har denna elektriker i Lund vart hemma hos mig och som sagt har resultatet blivit väldigt bra och när jag kom hem så var det ljust i hallen. Jag vill rekommendera Elbasen Skåne då de hade riktigt bra service. Det var nog allt för idag, så ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg som kommer på söndag runt lunch.