Catering och födelsedagsfester

Hej på er alla, hoppas att ni har haft en bra helg, är utvilade och redo för veckan. Det kan inte jag ska att jag är, utvilad alltså, även om jag definitivt är redo för den här veckan. Nu i helgen så hade vi femtioårig födelsedagsfest hemma och då hade vi även beställd catering från Borås, från Mörlanda Livs AB. Det var min pappa som fyllde år och vi hade över väldigt mycket folk, mycket släktingar och redan från början när vi planerade för firandet så tyckte vi att det vore en bra idé att se till att beställa catering från Mörlanda Livs AB istället för att lägga ner väldigt mycket tid på att göra allt sådant på egen hand.

Därför tänker jag nu faktiskt att det nog kan vara ganska fördelaktigt att lägga upp planeringen på det sättet snarare än på något annat sätt som blir omgjort på ett sätt och en variant som faktiskt blir funktionell. Catering med alla olika sorters mat som går att anpassa efter ens egna önskemål. För är de det som gäller så kan det lösas genom matlagning till en grad som catering är vid fester och firandet som gör att man får önskade och goda resultat av det hela med samtliga delar som det har för betydelse och innebörd för dig.

Perfekt att det var så bra väder nu i helgen också, för att vi kunde vara ute i trädgården, vilket var skönt eftersom vi var såpass många så det hade blivit ganska fullt och trångt inomhus. Så heja Mörlanda Livs AB!